CO VAM NA THALII CHYBI?

Napadá Vás něco?

Moderators: DM, WB

efu_redo
Rytíř

Re: CO VAM NA THALII CHYBI?

Post by efu_redo »

Taky jsem tam hrával, když tu podtemno bylo nové. Stálo to za to, rodina Nabarnů byla složená z dobrých hráčů. Jo, tehdy to bylo na thalii fakt super. Hrát s photerem mě bavilo. Uměl hrát skvělé svinské mrchy.
Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
Radim
Bůh

Post by Radim »

Ta stará vojna (bez urážky Phottere :mrgreen: ) mě smahla už na Equilibrii :twisted:
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Cyprian
Nováček

Post by Cyprian »

Nahodou do podtemna nabíhají noví hráči, žel bohu ne pro RP, ale protože tam nikdo není a mají čas na grindění mobů.
Cyprián - Maniodepresivní alkoholický mnich se sklony k sodomii - v současně době zavřen kdesi v cele, kde ně něm klečí bratr Ignacius
Trissdril - Koketní drowka - stále nevěrná schovanka drowa Xunnavina s zálibou v červené

Post by efu_redo »

Radim wrote:Ta stará vojna (bez urážky Phottere :mrgreen: ) mě smahla už na Equilibrii :twisted:
Koho si tam hrál?
Radim
Bůh

Post by Radim »

Jestli si dobře pamatuju tak nějakou úchylnou ženštinu z pouště jméno už nevím je do několik let nazpět
efu_redo
Rytíř

Post by efu_redo »

Radim wrote:Jestli si dobře pamatuju tak nějakou úchylnou ženštinu z pouště jméno už nevím je do několik let nazpět
Ptám se, protože jsem u toho možná byl. :lol: Já tam ubližoval postavám i hráčům :lol:
Shaman88
WB Thalie

Post by Shaman88 »

Cyprian wrote:Nahodou do podtemna nabíhají noví hráči, žel bohu ne pro RP, ale protože tam nikdo není a mají čas na grindění mobů.
:D

Abych jen nespamoval. Na Thalii mi chybí nějaké standartní nwn questy, takové ty co se zapisují do toho standartního deníku.
Radim
Bůh

Post by Radim »

efu_redo wrote:
Radim wrote:Jestli si dobře pamatuju tak nějakou úchylnou ženštinu z pouště jméno už nevím je do několik let nazpět
Ptám se, protože jsem u toho možná byl. :lol: Já tam ubližoval postavám i hráčům :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
Ty seš taky pěkný zvíře,dostal se po tlamě v poušti u toho jezera jak tam plavou žraloci
slencak
Rytíř

Post by slencak »

Ahoj,
nemohli by hráči po smrti na místo stržení xp dostat týdení ban do hry (nebo IC odmakat u ďábla)?
Možná by to pro některé bylo přijatelnější než dohánět něco co dva měsíce, v čase na příděl ,škudlili :mrgreen:
Samozřejmě by se musel omezit počet postav které mohu vytvořit za měsíc.
Pro vedení....už jsem si dal facku za spam
Pro rejpaly....ano dnes jsem umřel :twisted:
Děkuju.
S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou.
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
supik
Nováček

Post by supik »

Chybí mi potvzení "Opravdu chcete tuto úpravu zrušit? > Ano/Ne" u barvířky v případě, že chci šaty vrátit tak jak byly.

(Ano, tušíte správně - po půlhodině laborování se vzhledem jsem se překlikl a všechno šlo do háje :D )
Su'aco, další generická mrcha z Podtemna

Na RP mám nwn, na PVP warhammer ;)
Woxa
Měšťan

Post by Woxa »

Me podobne potvrzeni chybi u prodeje veci, uz jsem par veci takhle poslal do kopru :)
Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril
bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
Prasokralik
Bůh

Post by Prasokralik »

Pořádné pláště, všechny ostatní věci které nejsou v kraftu dostupné zatím dostali aspoň náhradu v podobě npc obchodů, ale pláště moc nejsou. Já bych třeba pěkný pláštítk na odražení uvítal, nejsem příznivce kastrolů na halvě, plášť je na ochranu elegantnější
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo

Pain is temporary. Victory is forever.
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

No čo viem, plášte sa dajú v crafte v pohode vyrobiť a s prarôznymi vlastnosťami O.o abo som len nepochopila, aký je to plášť na odrážanie
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Prasokralik
Bůh

Post by Prasokralik »

jachyra wrote:No čo viem, plášte sa dajú v crafte v pohode vyrobiť a s prarôznymi vlastnosťami O.o abo som len nepochopila, aký je to plášť na odrážanie
Odrážení neboli Deflection, obrané číslo
V kraftu dostupný +3 maximální, stejně jako v obchodech (Jestli se pletu, opravte mě a beru to zpátky)
Abys to pochopila zcela, každý předmět na postavě může mít nějaký bonus k obranému číslu a každý má jiná:
Prsteny, Helmy, Pláště a Opasky (Některé zbraně) dávají Doražení
Boty dávají Uhýbání
Štít dává Modifikátor za Štít
Zbroj dává Modifikátor za Zbroj
Amulet dává Přirozené
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo

Pain is temporary. Victory is forever.
Istvan
Měšťan

Post by Istvan »

Prasokralik wrote:
jachyra wrote:No čo viem, plášte sa dajú v crafte v pohode vyrobiť a s prarôznymi vlastnosťami O.o abo som len nepochopila, aký je to plášť na odrážanie
Odrážení neboli Deflection, obrané číslo
V kraftu dostupný +3 maximální, stejně jako v obchodech (Jestli se pletu, opravte mě a beru to zpátky)
Abys to pochopila zcela, každý předmět na postavě může mít nějaký bonus k obranému číslu a každý má jiná:
Prsteny, Helmy, Pláště a Opasky (Některé zbraně) dávají Doražení
Boty dávají Uhýbání
Štít dává Modifikátor za Štít
Zbroj dává Modifikátor za Zbroj
Amulet dává Přirozené
Plast +5ac (deflection) vyrobit jde.
Post Reply