Shaman88 wrote:Můžeš se pro inspiraci mrknout na pár buildů co už mám hotových a našel jsem je na pc.
Viz odkaz co mám v podpisu. A další tam budu přidávat.
Buildy zajímavý, ale kupříkladu u toho hlubinného máš hned v popisku chybu, hlubinný má ECL, stejně jako všechno v podtemnu, akorát je chyba na strankach Thalie, která byla hlášena asi před rokem
Jinak, než složitě radit a něco popisovat, já doporučuji vždy úplně všem stáhnout si ten modul co tu někdo už psal a odklikat si to v něm.
Rozepisovat build na 40 level je hezký, ale to je setsakra vysokej cíl.
Nováčkům doporučuji studovat Wikinu a klikat si v tom modulu. Často koukat na stránkách na úpravy kouzel, povolání, zbraní, ras a vubec všeho.
U každého "buildu" je třeba promyslet jeho efektivní lvl.
Je build, který je poměrně silný na každém levlu a build, který je slabý a silným se stane až později.
Důležité je promyslet s kým bude nejčastěji postava hrát, čím by mohla pomoct družině. 5 bojovníků s obouručkou bude sice hezkej mlejnek na maso, ale jakmile narazej na jedinýho NPC mága s plošným smrtícím kouzlem tak vznikne pouze 5 mrtvolek v dungu.
Jde napsat jak postavit build, druhá věc je jak ho hrát.
Kupříkladu na servru je hodně mágů, ale musím říct, že opravdu dobře hraných mágů, kteří využijí všechny své schopnosti a kouzla je jen málo.
Stejně je to i u všech ostatních povolání. Jedna věc je něco naházet, druhá efektivně využít.