Co Vás ve hře potkalo a dostalo...
Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo...
koukám že jich je hodně, jestli je to nová banda zlounů tak budete mít nahoře veselo 
Aspoň se nebudeme nudit ..Lambijec wrote:koukám že jich je hodně, jestli je to nová banda zlounů tak budete mít nahoře veselo
=============
Seart
Seart
Nám to přišlo jako srandovní nápad,některým se to líbí a vidím že něktří blbci si s prominutím myslí,že jsou nejlepší a hra se odvíjí pouze od lvl.
Udělejte si obrázek sami
edit: sry lidem z guildy nedalo mi to a musel jsem to sem postnout
Udělejte si obrázek sami
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Radim wrote:Nám to přišlo jako srandovní nápad,některým se to líbí a vidím že něktří blbci si s prominutím myslí,že jsou nejlepší a hra se odvíjí pouze od lvl.
Udělejte si obrázek sami
Prd epické levely! Jen vynášejte tvrdé výzvy vyšším lvlům! Já vám fandím, aspon na to má někdo koule!
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Takhle si sedíme v Ivory před hospodou a najednou tam přijde pc hráč, ale pozor, v podobě ledního medvěda. Votevře si dveře do hostince, koupí si pokoj a jde se vyspat.
No to mě fakt rozsekalo.
No to mě fakt rozsekalo.
-speck- : Yitro Al Zakkai
Necrooo: Rot´Jare, Verens
-darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
Necrooo: Rot´Jare, Verens
-darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
Mě by zajímalo jak by reagoval kdyby jsme se do něj všichni pustili a na místě ho umlátili-speck- wrote:Takhle si sedíme v Ivory před hospodou a najednou tam přijde pc hráč, ale pozor, v podobě ledního medvěda. Votevře si dveře do hostince, koupí si pokoj a jde se vyspat.
No to mě fakt rozsekalo.
Já si myslím, že kdyby bylo ve hře DM a vidělo to, tak by k tý hospodě nedošel a ubilo ho už u vrat do vsiRadim wrote:Mě by zajímalo jak by reagoval kdyby jsme se do něj všichni pustili a na místě ho umlátili-speck- wrote:Takhle si sedíme v Ivory před hospodou a najednou tam přijde pc hráč, ale pozor, v podobě ledního medvěda. Votevře si dveře do hostince, koupí si pokoj a jde se vyspat.
No to mě fakt rozsekalo.
Last edited by Miell on 13:15 26. Feb 2011, edited 1 time in total.
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
A zrovna to byl hráč od kterýho sem podle toho co občas píše na forum čekal trošku rozumu.Jako lektvar chmug je pěkná věc k RP ale všeho s mírou
Radim wrote:Mě by zajímalo jak by reagoval kdyby jsme se do něj všichni pustili a na místě ho umlátili-speck- wrote:Takhle si sedíme v Ivory před hospodou a najednou tam přijde pc hráč, ale pozor, v podobě ledního medvěda. Votevře si dveře do hostince, koupí si pokoj a jde se vyspat.
No to mě fakt rozsekalo.
My jsme takhle s Ariou sundaly chmugoveho Ettina v Ivory a reagoval docela prekvapene
Elverin z rodu Darwolf - Všechno ví, všechno zná, všude byla dvakrát, za moře vidí a klíče má i od lesa
Docela jsem se zasmál při jednom systémovém hlášení:
Zuřivá gorila začíná zuřit
Zuřivá gorila začíná zuřit
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.
<Aktivita ve hře: neaktivní>
[Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
On tenhle lední medvěd se dvěma dýkama za krkem dost často běhá i po karathě.... A nikdo samozřejmě nic nedělá... Myslim, že až tam bude příště tak Theu tu halucinaci zabije, protože co jinýho by to mohlo být že?:D-speck- wrote:Takhle si sedíme v Ivory před hospodou a najednou tam přijde pc hráč, ale pozor, v podobě ledního medvěda. Votevře si dveře do hostince, koupí si pokoj a jde se vyspat.
No to mě fakt rozsekalo.
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
Anee sušila kůže v dílně v Alwarielu a přitom si povídala s Elandrou.
"Mě umřelo hodně přátel... protože to byli lidé a ty se moc nedožívají, ale umřeli na stáří. Některé něco zabilo. A i když to byla rána, musíš se zvednout a jít dál," řekla Anee, když v tom se jí rozpadla kůže na sušáku, popálila se, řekla "Jau!" a sletěla na zem, jako by dostala ránu.
"Mě umřelo hodně přátel... protože to byli lidé a ty se moc nedožívají, ale umřeli na stáří. Některé něco zabilo. A i když to byla rána, musíš se zvednout a jít dál," řekla Anee, když v tom se jí rozpadla kůže na sušáku, popálila se, řekla "Jau!" a sletěla na zem, jako by dostala ránu.
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.
Lothian s Azharem to viděli no 
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie