Dominante - PC
Re: Dominante - PC
Takže proti bigbyovce ho nemá? 
Poupátko - :-O
Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
Nevim kolik je třeba na bigbiovku
ale pochybuju, že si mniši do výcviku nedávaj body. Já tam body mám 
srážečka je na str.. Co je to za fámu, že si všichni myslej, že je to na výcvik? Už se to tu jednou řešilo, že ta věta co je na webu neplatí - "Bigbiovky: postava odolá úspěšným hodem na dovednost výcvik"
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
-
wsweetjane
- Šlechtic
Dobře a teď se zkus zamyslet kterým z těch kouzel by si nahradil omráčení, nebo ovládnutí - vzhledem k tomu na jakém kruhu kouzel jsou k dispozici - všichni totiž nejsou epic lvl, nebo nedisponují rovnou 9 tým kruhem kouzel;-)Firefox_ wrote:Hold monster (DC asi 32 na epciu 34), Power world stun (bez sejvu na low level cíle s HP pod 150), Bigby's forceful hand (6. okruh), Bigby's crushing hand (9. okruh)+ bigbyovky z 7. a 8., které ale už nejsou tak dobré. Nestačí ti to?
-
Prasokralik
- Bůh
Je to jak říká derken, hází se proti síle + bab, bojovníci mají jasnou výhodu, ale zas tolik bych na to nesázel
navíc další ze srand kterejma si můžu kohokoliv chytit http://nwn.wikia.com/wiki/Flesh_to_stone
navíc další ze srand kterejma si můžu kohokoliv chytit http://nwn.wikia.com/wiki/Flesh_to_stone
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
-
Prasokralik
- Bůh
to je jako by ses ptala, kterým featem se teda dá nahradit devast, když ještě nejsem epickej bojovníkwsweetjane wrote:Dobře a teď se zkus zamyslet kterým z těch kouzel by si nahradil omráčení, nebo ovládnutí - vzhledem k tomu na jakém kruhu kouzel jsou k dispozici - všichni totiž nejsou epic lvl, nebo nedisponují rovnou 9 tým kruhem kouzel;-)Firefox_ wrote:Hold monster (DC asi 32 na epciu 34), Power world stun (bez sejvu na low level cíle s HP pod 150), Bigby's forceful hand (6. okruh), Bigby's crushing hand (9. okruh)+ bigbyovky z 7. a 8., které ale už nejsou tak dobré. Nestačí ti to?
mimoto paralýzu máš na třetím kruhu kouzel, dominate monster na pátém, tak co to plácáš?
The bull rush works as follows: caster rolls 1d20 + 14 versus the target's roll of 1d20 + target's strength modifier + target's size modifier.Prasokralik wrote:Je to jak říká derken, hází se proti síle + bab, bojovníci mají jasnou výhodu, ale zas tolik bych na to nesázel
EDIT: bull rush je efekt sražení u Bigbovky šestého kruhu
Last edited by Nalkanar on 15:36 08. Feb 2011, edited 1 time in total.
.
-
Prasokralik
- Bůh
co je bull rush nevím, na bigbinu se ale podle wiki hází takle
1d20 + caster level + (casting ability modifier + 10) + 4 vs.
1d20 + target's BAB + target's strength modifier + target's grapple size modifier.
Od začátku se mluvilo o forcefulce 6. kruhu - http://nwn.wikia.com/wiki/Bigby's_forceful_hand
Prasokrálík si to akorát spletl s packou na 7. kruhu - http://nwn.wikia.com/wiki/Bigby's_grasping_hand
A je to jedno, akorát forcefulka je ultimátnější na nějaký cíle
Prasokrálík si to akorát spletl s packou na 7. kruhu - http://nwn.wikia.com/wiki/Bigby's_grasping_hand
A je to jedno, akorát forcefulka je ultimátnější na nějaký cíle
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
-------
Neaktivní
-------
Hej, vy tu píšete strašný kidy
Těch kouzel je fakt mraky, ale problém je, že u těch smrtících až na pár výjmek nejde ressovat. TO jdou vyhnat na ranném epiku u 9 kruhu 37(tiefling, drow 38).. A existujou i jiný kouzla. Třeba chapadla, to je strašná šikana. POWER WORDY na low levl? Děláte si srandu? Já nevím, ale mám z těch mágů co tady hrajou špatnej pocit(až na pár světlých a temných jedinců). A nejlepší jsou ty co nejvíc bufujou sebe místo své party
Ale to už je OT. Myslete, těch kouzel je hafo a dá se vymyslet hafo kombinací, které jsou smrtelné i pro RDD a kleriky. Hra mága neni o jednom kouzle a konec!
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
-------
Neaktivní
-------
Tuším, že debata nebyla o smrtících kouzlech, ale o kouzlech na nedestruktivní zastavení postavy.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Já teda nevidim rozdíl jestli ho vystřelim třeba prstem nebo zkamenim, prostě umře. Kámen mu můžeš shodit meditem nebo tim protikouzlem, ale nevyřešíš nic, protože jakmile bude volnej, tak bude zase hrdina a bude chtít utíkat.. Kouzlo ovládnutí je do CvC prostě nevyužitelnýkucik wrote:Tuším, že debata nebyla o smrtících kouzlech, ale o kouzlech na nedestruktivní zastavení postavy.
Edit: Ty paralisy jsou samozřejmě taky docela použitelný, akorát škoda, že nejsou na vysokých kruzích nějaké
Edit2: epik chytrý plecháči maj stejně will tak 20, když budou chtít a je to stejně málo, tak nevim co se řeší
Last edited by Derken- on 18:57 08. Feb 2011, edited 1 time in total.
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
-------
Neaktivní
-------
Někteří z nás jsou zkrátka stéle ještě optimisty a chtějí to zkoušet.Derken- wrote: Já teda nevidim rozdíl jestli ho vystřelim třeba prstem nebo zkamenim, prostě umře. Kámen mu můžeš shodit meditem nebo tim protikouzlem, ale nevyřešíš nic, protože jakmile bude volnej, tak bude zase hrdina a bude chtít utíkat..
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Já už jsem to zkoušel tolikrát, jak za drowa, tak za povrchnana a potom sem akorát přišel o hlavu, takže už moc nevěřím.. Maximálně o hráčích s kterými jsem někdy hrál a vím, že to zahrají.kucik wrote:Někteří z nás jsou zkrátka stéle ještě optimisty a chtějí to zkoušet.Derken- wrote: Já teda nevidim rozdíl jestli ho vystřelim třeba prstem nebo zkamenim, prostě umře. Kámen mu můžeš shodit meditem nebo tim protikouzlem, ale nevyřešíš nic, protože jakmile bude volnej, tak bude zase hrdina a bude chtít utíkat..
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
-------
Neaktivní
-------
-
MukYanJong
- Nováček
Tak nosí ty děti čáp nebo nenosí?
Prosím o konečný verdikt, jak to teda je, je to bug, obcházení systému, je to OK a jděte se bodnout nebo jak to teda je? Jako mág mám dost možností, sice ne s takovým TO, ale ok, poradíme si i jinak, že ano. Tak ale ze zajímavosti, jak to teda brát? Kucík říká, že nosí a DG že nenosí
Kucík mluví o tom jak by to mělo vypadat a DG jak to vypadá. Skvěle, ale jednoduchá věta pro jednoduchého člověka by napsat šla ne?