Pady serveru
Re: Pady serveru
Chodit před pravidelným restartem do dungu je celkem hovadina, ne? A neprobíhající hláška o restartu nic nemění na faktu, že restart se opakuje den co den ve stejný čas.
- wallndwill
- Nováček
zda se mi to nebo server porad nejede?.. nerad bych cekal na naslapnuti serveru a pritom chyba byla nekde jinde 
Pořád je to seklé 
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
Pořád je to seklé 
Pořád je to seklé 
takhle se spamuje sorrow
ale už to konečně jde
edit: ale koukam ze nejsi sám
Last edited by Práček on 15:13 12. Mar 2011, edited 1 time in total.

- Silvaner01
- Měšťan
ty jo chudák admin co to bude přemazávat 
=================
jestli se cítíš dobře,
vydechni,
ono tě to přejde.
jestli se cítíš dobře,
vydechni,
ono tě to přejde.
-
wsweetjane
- Šlechtic
maku wrote:Chodit před pravidelným restartem do dungu je celkem hovadina, ne? A neprobíhající hláška o restartu nic nemění na faktu, že restart se opakuje den co den ve stejný čas.
No byli sme v tom dungeonu asi hodinu - měli sme tam menší komplikace - a co se mě týče - myslela sem že do restartu je ještě chvíle času na cestu zpátky...a najednou se vypnul - nejlepší ovšem bylo že sem se při logu chytla do pasti která tam předtím samozřejmně nebyla...byla sundaná...
-
wsweetjane
- Šlechtic
Radim wrote:Když server padne během dne tak se upozornění o restartu nekoná pokud se nepletu,na to si musíte dát bacha sami.
Nevím jestli to teď zlobí jen mě,ale zase se mi hlásí jako off-line
Měl to být normální restart ve dvě v noci - ale protože sme se v tom dungeonu zasekli byli sme tam snad hodinu, možná třičtvrtě - bez upozornění se prostě svět jen tak vypnul...jak vypadalo nalogování to si dokážeš představit;-)
- Silvaner01
- Měšťan
Nic si z toho nedělejwsweetjane wrote: No byli sme v tom dungeonu asi hodinu - měli sme tam menší komplikace - a co se mě týče - myslela sem že do restartu je ještě chvíle času na cestu zpátky...a najednou se vypnul - nejlepší ovšem bylo že sem se při logu chytla do pasti která tam předtím samozřejmně nebyla...byla sundaná...
=================
jestli se cítíš dobře,
vydechni,
ono tě to přejde.
jestli se cítíš dobře,
vydechni,
ono tě to přejde.
-
wsweetjane
- Šlechtic
No jo dvanáct K v háji ale to vem čert ale 4K8 xp mě docela mrzí - zvlášť když sem včera zemřela ještě dvakrát....:-/Silvaner01 wrote:Nic si z toho nedělejwsweetjane wrote: No byli sme v tom dungeonu asi hodinu - měli sme tam menší komplikace - a co se mě týče - myslela sem že do restartu je ještě chvíle času na cestu zpátky...a najednou se vypnul - nejlepší ovšem bylo že sem se při logu chytla do pasti která tam předtím samozřejmně nebyla...byla sundaná...dneska o pul dasátý pochcípala pulka servru
No jo..ale ta pulka serveru dostane expy zpatkySilvaner01 wrote:Nic si z toho nedělejwsweetjane wrote: No byli sme v tom dungeonu asi hodinu - měli sme tam menší komplikace - a co se mě týče - myslela sem že do restartu je ještě chvíle času na cestu zpátky...a najednou se vypnul - nejlepší ovšem bylo že sem se při logu chytla do pasti která tam předtím samozřejmně nebyla...byla sundaná...dneska o pul dasátý pochcípala pulka servru
Last edited by Narsith on 15:26 12. Mar 2011, edited 1 time in total.
ACC Bziik
Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec
Robert Ness-Kněz na baterky
Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec
Robert Ness-Kněz na baterky
Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
No já taky koukám, zřejmě jsem se zasekl i jáPráček wrote:takhle se spamuje sorrowale už to konečně jde
- Silvaner01
- Měšťan
Narsith wrote:No jo..ale ta pulka serveru dostane expy zpatkySilvaner01 wrote:Nic si z toho nedělejwsweetjane wrote: No byli sme v tom dungeonu asi hodinu - měli sme tam menší komplikace - a co se mě týče - myslela sem že do restartu je ještě chvíle času na cestu zpátky...a najednou se vypnul - nejlepší ovšem bylo že sem se při logu chytla do pasti která tam předtím samozřejmně nebyla...byla sundaná...dneska o pul dasátý pochcípala pulka servru
My ne
.I kdž je opravdu hovadina jit pred restartem do dungu jak napsal maku ale my tam fakt byli asi hodinu.
možná dostane, ale koukám že jak je to furt seklý tak možná příští vánoce
=================
jestli se cítíš dobře,
vydechni,
ono tě to přejde.
jestli se cítíš dobře,
vydechni,
ono tě to přejde.
-
wsweetjane
- Šlechtic
My tam ale nešli před restartem:(
Šli sme tam a byla snad hodina do restartu, ale sekli sme se tam...:-/ Šlo nám to opravdu z tuha...Tím že se to protáhlo...nám ani nedošlo že už by se to mělo blížit k restartu...
Sme byli u zlobrů a sme celkem slabé lvl nakonec sme ten dungeon stejně nezvládli dojít dokonce ale tohle se stalo tak v půlce:(
Gorgonu sem pak nezvládla ani s mordekainovým mečem:(
Šli sme tam a byla snad hodina do restartu, ale sekli sme se tam...:-/ Šlo nám to opravdu z tuha...Tím že se to protáhlo...nám ani nedošlo že už by se to mělo blížit k restartu...
Sme byli u zlobrů a sme celkem slabé lvl nakonec sme ten dungeon stejně nezvládli dojít dokonce ale tohle se stalo tak v půlce:(
Gorgonu sem pak nezvládla ani s mordekainovým mečem:(