Černokněžník
Re: Černokněžník
Já bych od teď zakládal samostatné thready. Přijde mi to přehlednější. Stejně jsem vás chtěl poprosit, abyste mi vypsali seznam toho, co nefunguje, protože to z těch sedmi listů neumím 100% vyčíst.
Černokněžníkovo darkness feat
- Nastavil jsem hostile action = 0.
(Příští hak)
Tajemný řetěz
- Upravil jsem počet odrazů podle popisu.
- Dmg jsem nechal. Protože podle mě tam Shaman ten vzorec nevymýšlel jen tak. S každým dalším odrazem dmg řetězu slábne.
(Příští update)
Černokněžníkovo darkness feat
- Nastavil jsem hostile action = 0.
(Příští hak)
Tajemný řetěz
- Upravil jsem počet odrazů podle popisu.
- Dmg jsem nechal. Protože podle mě tam Shaman ten vzorec nevymýšlel jen tak. S každým dalším odrazem dmg řetězu slábne.
(Příští update)
Tohle je chyba? (Sorry za prípadné stupidní dotazy, mějte trpělivostmandos wrote:Eldritch spear neruší invis od čaroděje.
Nevedli jste tu někde diskuzi o tom, jestli invokace mají, nebo nemají vyhazovat z invisu?
Jo damage se snižuje. Jinak by to bylo silnější než kužel.
Spear by jako jedinný vyhazovat z neviditelnosti neměl.
Je to jeho featura oproti obyčejnému výbuchu. (+ výhoda dosahu, ale to využijí hráči jen s kamera hackem, který bychom možná mohlo nasadit k dispozici)
Je to jeho featura oproti obyčejnému výbuchu. (+ výhoda dosahu, ale to využijí hráči jen s kamera hackem, který bychom možná mohlo nasadit k dispozici)
Pak by to bylo celkem dobrý napsat do popisu invokace jak ve hře, tak na webu. Třeba by si to někteří pak nevzali. Třeba jáShaman88 wrote:Jo damage se snižuje. Jinak by to bylo silnější než kužel.
Last edited by kokosak on 12:35 12. Feb 2014, edited 1 time in total.
PUF!
Mohl bys napsat jak se snižuje, tam jsem měl asi největší problém s návrhem vzorce pro postupné snižování a možná jsem to navrhl špatně.kokosak wrote:Pak by to bylo celkem dobrý napsat do popisu invokace jak ve hře tak na webu. Třeba by si to někteří pak nevzali. Třeba jáShaman88 wrote:Jo damage se snižuje. Jinak by to bylo silnější než kužel.
Mám pocit, že se to pro každý cíl hází solově. Už se mi totiž stalo, že jeden sekundární cíl měl dmg 12 a druhý v řadě za ním 22.
posledních pár sem měl
21/7/3
29/7/4
31/7
19/9
28/8
a jako perlička miss/8. Takže paprsek hopsá dál,i když odraz mine.
Spíš bych to udělal jednoduše - každý přeskok 1/2 předchozího.
posledních pár sem měl
21/7/3
29/7/4
31/7
19/9
28/8
PUF!
Tak to je fakt špatně no, když jsme to navrhoval tak to mělo fungovat tak aby u posledního to bylo maximálně na úrovni poloviny prvního.kokosak wrote:Mám pocit, že se to pro každý cíl hází solově. Už se mi totiž stalo, že jeden sekundární cíl měl dmg 12 a druhý v řadě za ním 22.
posledních pár sem měl
21/7/3
29/7/4
31/7
19/9
28/8
Jo a ten miss není špatně.
Tak udělám: první plnej dmg, poslední půl dmg a ti mezitím rovnoměrně odstupňovaně podle počtu odrazů.
...nebo tam mužeš nechat plnej dmg všude a bude to ještě jednodušší? *nevinný pohled*
PUF!
No jasně! Bez savu plošný kouzlo dvakrát za kolo neomezeněkrát za den s plným damage, co navíc netrefí spolubojovníky a vždycky zahrne do působení soupeře, já jsem pro!
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Jenže ty to musíš udělat na jeden průchod, tzn. na začátku neznáš počet přeskoků.Myrpa wrote:Tak udělám: první plnej dmg, poslední půl dmg a ti mezitím rovnoměrně odstupňovaně podle počtu odrazů.
Něco ve smyslu
(1/2 + (1/(c+1)) * Damage, kde c je číslo skoku od 1čky.
No, jestli to chcete dělat takhle - podle mě je polovina dost, ale s rovnoměrně se snižujícím zraněním na polovinu je průměrné zranění 3/4 toho prvního, tak ho prostě na ty 3/4 snižte u všech a máte ten samý efekt.Shaman88 wrote:Jenže ty to musíš udělat na jeden průchod, tzn. na začátku neznáš počet přeskoků.Myrpa wrote:Tak udělám: první plnej dmg, poslední půl dmg a ti mezitím rovnoměrně odstupňovaně podle počtu odrazů.
Něco ve smyslu
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Haha...kokosak wrote:...nebo tam mužeš nechat plnej dmg všude a bude to ještě jednodušší? *nevinný pohled*
Vedoucí týmu Thalie
Neni, tam je právě rozdíl proti kuželu, záleží na pozici prvního cíle a pozici sesílatele aby zasáhl dobře, navíc se tam používají hody na trefení.Caehan wrote:No, jestli to chcete dělat takhle - podle mě je polovina dost, ale s rovnoměrně se snižujícím zraněním na polovinu je průměrné zranění 3/4 toho prvního, tak ho prostě na ty 3/4 snižte u všech a máte ten samý efekt.Shaman88 wrote:Jenže ty to musíš udělat na jeden průchod, tzn. na začátku neznáš počet přeskoků.Myrpa wrote:Tak udělám: první plnej dmg, poslední půl dmg a ti mezitím rovnoměrně odstupňovaně podle počtu odrazů.
Něco ve smyslu