Zkus to rict elfce do voci566344 wrote:.............
Připravovaní noví přítelíčci
Mozkozrout nebo mozkomor, vyjde to nastejno - je ZIVOTNE nebezpecny. Ten hajzlik haze nejake paralyzujici vlny, ovsem odmita z jejich pusobeni vypustit sveho pana a majitele!
Onehdy skoncil jak Liu, tak jeho ohnivy salamandr s hvezdickami motajicimi se okolo hlav, zatimco si skupinka trpaslicich kostlivcu v cele s kostenym golemem a dvema zombiemy delala laskominy na prichystanou hostinu. Hlavni chod byl sice ponekud vybehany, ba dalo by se rici ze az uhraty - ale ocividne jim tyto drobne nedostatky v predkladanych pozivatinach nevadily.
A ten tupe tupounsky tupomozkomorozrout se dal pokousel oblbnout ty nemrtve...
*pisatele to dojalo tak hluboce, ze zamacknul hnedle nekolikero slz*
Ted vazne: Bude se s tim neco delat? Tenhle pritelicek je orpavud zivotu nebezpecny. Navic jsem vysazen na dracky (a dracice!
) a uz je mi pokazde trapne objasnovat potkavsimu se hraci, ze to co vidi neni mozkomor/zrout, ale dracek.
Onehdy skoncil jak Liu, tak jeho ohnivy salamandr s hvezdickami motajicimi se okolo hlav, zatimco si skupinka trpaslicich kostlivcu v cele s kostenym golemem a dvema zombiemy delala laskominy na prichystanou hostinu. Hlavni chod byl sice ponekud vybehany, ba dalo by se rici ze az uhraty - ale ocividne jim tyto drobne nedostatky v predkladanych pozivatinach nevadily.
A ten tupe tupounsky tupomozkomorozrout se dal pokousel oblbnout ty nemrtve...
*pisatele to dojalo tak hluboce, ze zamacknul hnedle nekolikero slz*
Ted vazne: Bude se s tim neco delat? Tenhle pritelicek je orpavud zivotu nebezpecny. Navic jsem vysazen na dracky (a dracice!
Jiste, co se okolo porad pohybuji jen same elfice s rozumovym prehledem bublajiciho bahna, tak se mozkozrout/mozkomor drzi jen u zdroje. A ceka... A ceka...Theo wrote:566344 wrote: Ja mam porad jeste toho tupeho mozkozrouta...Ach ano. To je len tupej mozkozrut.Rejty wrote:Rozlisujte mozkoMOR a mozkoZROUT.Ta ten isto chce len papat, a ked vidi panovu hlavu ...
bacha nejchytrejsi jsou ty jedni dracci s tima kridlama co maji za sebou ten prach feardracci jak to je..ty jsou nejchytrejsi:))aspon co vim ja;)Theo wrote:Mozkozrout a tupej? Ja mal zato ze su inteligentnejsi nez jine rasy. To co ma za pana?566344 wrote: Ja mam porad jeste toho tupeho mozkozrouta...
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána