Velký balíček portrétov

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Skipp
Rytíř

Velký balíček portrétov

Post by Skipp »

Som si ho stiahol až teraz zo stranky thalie . Stiahol ,rozbalil, skopol do adresara Portraits kde sa všetkých tých vyše tisíc TGA súborov z mixovalo s ďalšími 1000 a tak som sa tešil celkom peknej zbierke portrétov uskladnených v jednej zložke ktorú mi otvára asi 3 sekundy :)
No ale k veci...šiel som do hry ,ale nie do sveta ,ale tvorby novej postavy aby som si mohol pozrieť nové portréty a tam sa našiel dovod napísania tohto ukecaného príspevku : Všecky nové portréty sú neni portrétmi ale iba bielymi plátnami. Teda sú tam ale neni sú tam :roll: Každý jeden obraz nemá obrázok...a teda je biely...ako keď si predstavíme čistý výkres, na ktorý sa ešte len chystáme malovať.
Zyga
Šlechtic

Re: Velký balíček portrétov

Post by Zyga »

To je divny, me fungujou normalne
Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
Lord_Berserk
Velmistr

Post by Lord_Berserk »

je fakt ze par je jich podelanejch jak rika Skipp... a sou i votoceny vzhuru nohama, asi nekdo blbe vyrobil :)
...VIKINGS are back...your agony begins !!! :viking:
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
Neithan1
Mistr

Post by Neithan1 »

Ale moj obrazok napriklad nevidi tiez a pritom ostatnym aj mne sa zobrazuje normalne, takze problem bude inde.
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Skipp
Rytíř

Post by Skipp »

Podotýkam ,že keď si portréty prezerám vo windowse v ACDsee tak neni žiadny problém, žiadne biele obrázky ani poprevracané naopak jak je to u Berserkra
Locked