Rozsah kritiku

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Radim
Bůh

Rozsah kritiku

Post by Radim »

Používám bitevní sekeru a rozsah mám jen 19-20/3x.Vylepšený kritický mám a zajímalo by mě zda se to tedy co je v popisu featu vstahuje jen na meče nebo i na tu moji sekeru,páč by to jinak mělo být 17-20.

Vyveďtě mě někdo z omylu :mrgreen:
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
sandoftime
Urozený

Re: Rozsah kritiku

Post by sandoftime »

Radim wrote:Používám bitevní sekeru a rozsah mám jen 19-20/3x.Vylepšený kritický mám a zajímalo by mě zda se to tedy co je v popisu featu vstahuje jen na meče nebo i na tu moji sekeru,páč by to jinak mělo být 17-20.

ten feat rozšíří kritický rozsah na dvojnásobek, tzn. meč, který má rozsah 19-20(2) dostane 17-20(4), sekera která má rozsah pouze 20)1) dostane 19-20(2)

je to v pořádku
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Istvan
Měšťan

Post by Istvan »

Radim wrote:Používám bitevní sekeru a rozsah mám jen 19-20/3x.Vylepšený kritický mám a zajímalo by mě zda se to tedy co je v popisu featu vstahuje jen na meče nebo i na tu moji sekeru,páč by to jinak mělo být 17-20.

Snad te dokazu vyvest z omylu. Ten feat zdvojnasobuje puvodni hodnotu a to je z 20 na 19-20. v prikladu je tam myslim mec co ma 19-20 a teda po zdvojnasobeni 17-20.

O prime posunuti +2rozsah ma jen feat WM.

edit: Sandoftime byl rychlejsi
Radim
Bůh

Post by Radim »

Istvan wrote:

Snad te dokazu vyvest z omylu. Ten feat zdvojnasobuje puvodni hodnotu a to je z 20 na 19-20. v prikladu je tam myslim mec co ma 19-20 a teda po zdvojnasobeni 17-20.

O prime posunuti +2rozsah ma jen feat WM.

edit: Sandoftime byl rychlejsi

Vďaka mnohokrát
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Locked