srážení a výcvik

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

černý vlk
Šlechtic

srážení a výcvik

Post by černý vlk »

poté, kdy jsem se dozvěděl na vlastní kůži, že i zlobři sráží...musím to tu napsat. Silové buildy (dál plechovky) mají bonus k dovednosti "výcvik" plynoucí z jejich síly...to je jejich výhoda oproti dexterům. Buildy zaměřené na obratnost i když maxují výcvik, nikdy nedosáhnou stejného výcviku jako buildy silové. To je v pořádku. Věc, kterou nechápu a nezdá se mi ani trošku fer je, že plechovky NAVÍC mají bonusy k výcviku ve vybavení a dexteři ne..vidím to u svých postav..má postava silová má výcvik srovnatelný na 16. úrovni s výcvikem dextrové postavy na dvojnásobném levlu, přitom výcvik maxuji s oběma a s tou dextrovkou mám dokonce +10 výcvik feat (a stejně si ji srazí tygr v prahvozdě O-o)...
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
de Aers
Urozený

Re: srážení a výcvik

Post by de Aers »

černý vlk wrote:poté, kdy jsem se dozvěděl na vlastní kůži, že i zlobři sráží...musím to tu napsat. Silové buildy (dál plechovky) mají bonus k dovednosti "výcvik" plynoucí z jejich síly...to je jejich výhoda oproti dexterům. Buildy zaměřené na obratnost i když maxují výcvik, nikdy nedosáhnou stejného výcviku jako buildy silové. To je v pořádku. Věc, kterou nechápu a nezdá se mi ani trošku fer je, že plechovky NAVÍC mají bonusy k výcviku ve vybavení a dexteři ne..vidím to u svých postav..má postava silová má výcvik srovnatelný na 16. úrovni s výcvikem dextrové postavy na dvojnásobném levlu, přitom výcvik maxuji s oběma a s tou dextrovkou mám dokonce +10 výcvik feat (a stejně si ji srazí tygr v prahvozdě O-o)...
Máš si sebou vzít plechovku ;)
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

de Aers wrote:
černý vlk wrote:poté, kdy jsem se dozvěděl na vlastní kůži, že i zlobři sráží...musím to tu napsat. Silové buildy (dál plechovky) mají bonus k dovednosti "výcvik" plynoucí z jejich síly...to je jejich výhoda oproti dexterům. Buildy zaměřené na obratnost i když maxují výcvik, nikdy nedosáhnou stejného výcviku jako buildy silové. To je v pořádku. Věc, kterou nechápu a nezdá se mi ani trošku fer je, že plechovky NAVÍC mají bonusy k výcviku ve vybavení a dexteři ne..vidím to u svých postav..má postava silová má výcvik srovnatelný na 16. úrovni s výcvikem dextrové postavy na dvojnásobném levlu, přitom výcvik maxuji s oběma a s tou dextrovkou mám dokonce +10 výcvik feat (a stejně si ji srazí tygr v prahvozdě O-o)...
Máš si sebou vzít plechovku ;)
*plechovka jde po tygrech, tygři po dexterovi, srazí ho, zabijí ho páč nemůže zdrhat, plechovka pak zabije tygry* hmmm hmmm k čemu to pomůže??
DenGrasse
Ďábel

Post by DenGrasse »

Všechno chápu, jen jedno mi není jasný.. co je na tom špatně?
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

DenGrasse wrote:Všechno chápu, jen jedno mi není jasný.. co je na tom špatně?
dvojité posílení? třeba to? silové postavy mají mít vyšší výcvik kvůli větší síle...ale ne ještě bonusy na výbavě, ke kterým dexteři přístup nemají...so easy
de Aers
Urozený

Post by de Aers »

černý vlk wrote: *plechovka jde po tygrech, tygři po dexterovi, srazí ho, zabijí ho páč nemůže zdrhat, plechovka pak zabije tygry* hmmm hmmm k čemu to pomůže??
Nemáš si sebou brát slabé plechovky, které tě nejsou schopné uhlídat, když se po tobě vrhne tygr :)
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
Lord_Berserk
Velmistr

Post by Lord_Berserk »

proc furt na forech kazdej breci ? :mrgreen: :mrgreen:
...VIKINGS are back...your agony begins !!! :viking:
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
DenGrasse
Ďábel

Post by DenGrasse »

černý vlk wrote:
dvojité posílení? třeba to? silové postavy mají mít vyšší výcvik kvůli větší síle...ale ne ještě bonusy na výbavě, ke kterým dexteři přístup nemají...so easy
myslím, že vycházíš z nesprávných informací..ale i kdyby ne - kde je problém? Existuje snad nějaké závazné pravidlo, že všichni musí dostat to samé?
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

DenGrasse wrote:
černý vlk wrote:
myslím, že vycházíš z nesprávných informací..ale i kdyby ne - kde je problém? Existuje snad nějaké závazné pravidlo, že všichni musí dostat to samé?
když mi přijde něco divného, tak to napíšu..pokud vycházím z nesprávných informací (vycházím z praxe, ale nemusím znát vše, že ano) tak je to zvláštní, že se to tak jeví..a pokud je účelem zvýraznit a prohloubit rozdíl v typech postav ohledně výcviku, tak to je pak jiná. Určitě je to zcela logické a určitě to povede k variabilitě a k zábavě ;)
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

Lord_Berserk wrote:proc furt na forech kazdej breci ? :mrgreen: :mrgreen:

nemaj co jinýho na práci :D
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Esuliams
Šlechtic

Post by Esuliams »

Pajule wrote:

kdo to má pořád číst? :shock:
-darkvision-
Bůh

Post by -darkvision- »

Esuliams wrote:
Pajule wrote:

kdo to má pořád číst? :shock:
Tak to nečti :roll:
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

černý vlk wrote:*plechovka jde po tygrech, tygři po dexterovi, srazí ho, zabijí ho páč nemůže zdrhat, plechovka pak zabije tygry* hmmm hmmm k čemu to pomůže??
rada1: sraz tygra dřív než on tebe :-D
rada2: rekni plechovce at srazi tygra :-D
fórek...

proč jde tygr po tobě a ne po plechovce když ty jako dextrař máš vyšší AC? nějak mi to neštymuje...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Lenulasek
Měšťan

Post by Lenulasek »

Hold na Thalii nikdy neproběhne něco podobného jako bitva u Azincourtu. Pro ty co nevědí co se tam stalo. To najedné straně stálo 12 000 (6k lučištníci, 1k rytíři) anglánů a na druhé 40 000(armáda založená na těžké jízdě) Francouzů. Den předtím pršelo. Rytíři se motali v blátě a tak lučistníci po pár salvách vytáhli kudly a zapíchávali plecháče škvírkami v brnění. Angláni prostě vyhráli.

Pardon... možná to je OT, možná probokuju, hold mám zrovna fakt mizernou náladu.
Sinkacha +++++++++++++
Beazyne +

Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
sandoftime
Urozený

Post by sandoftime »

Bahnak wrote:
černý vlk wrote:*plechovka jde po tygrech, tygři po dexterovi, srazí ho, zabijí ho páč nemůže zdrhat, plechovka pak zabije tygry* hmmm hmmm k čemu to pomůže??
rada1: sraz tygra dřív než on tebe :-D
rada2: rekni plechovce at srazi tygra :-D
fórek...

proč jde tygr po tobě a ne po plechovce když ty jako dextrař máš vyšší AC? nějak mi to neštymuje...
protože díky předmětům vyšší AC naopak nemá? a nebo je možné že ten tygr vidí že mu prorazí disciplínu v případě, že je schopný trefit postavy obě, npc se občas chovají dost jasnovidecky
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Locked