chcela by som sa spýtať, či by boli možné dve veci:
1) či by bolo možné zaplatiť si nejakého potulného alchymistu do Isilu. Hovorím v mene viacerých hráčov. Nejde len o obyčajné craftenie, ide hlavne o IC = pokiaľ by bol Isil obkľúčený, je výroba liečivých a iných lektvarov skoro nutnosťou (pre odboj, zranených civilistov a iné). A vtedy sa isto nebude dať chodievať do Dúbkova kvôli jednému obyčajnému kotlíku
2) tu ide hlavne o to, že Isil ako taký nebol nikdy úplne dotiahnutý, lebo sa v ňom skoro nikdy nehrávalo. A keby nenastala situácia, aká je, aj by to tak ostalo. Teraz sa ale často usporadúvajú najrôznejšie porady odboja. Ale všetky sa musia odohrávať v izbičke v hostinci, čo je IC riadna hlúposť, nakoľko sa v Isile IC nachádzajú aj kasárne, aj citadela, kde by sa kľudne poľahky mohla stretávať tá ktorá skupinka odboja. Bohato by stačila jedna, dve izbičky, do tej lokácie by sa ale dalo vchádzať len na kľúčik. Skutočne okrem krčmy sa odboj jednoducho nemá kde inde stretať, čo sa mi zdá ako diskriminácia oproti kanclerovcom
Taktiež mi o to ide aj z iného dôvodu. Nepriateľskej, ale vlastne aj hociktorej inej postave bohato stačí, ak sa postaví do izby susediacej tej, pri ktorej rokujeme a počuje komplet všetko (sama som to otestovala), darmo do hviezdičiek budeme písať: hovorí potichu. Poznáme predsa hráčov, ktorí hrajú na Thalii a že je ich dosť, ktorí bez pohnutia svedomia si vezmú takúto situáciu ako "plne IC získané informácie"
Ďakujem