Od tý doby, co jsem se vrátil, a jsou to zhruba 4 dny, co jsem logoval do hry celkem, jsem 4 x umřel. Jedna smrt na jeden večer, takže jsem na tom co se experience týče, vlastně úplně stejně, jako před týdnem a to jsem prolezl kde co. Technicky jsem ztratil asi 9500 experience a mám pocit,ž e 12tý level je pro mne fakt začarovanej, heh.
Za všechno ale může ta mizerná vačice se S na prsou. Jsem po náročným večeru ještě experimentoval s alchymií, ptal jsem se na mechaniku hry toho vysmátého hlodavce a podařilo se i vymyslet lepší léčivej nápoj. Ale abych ho otestoval, potřeboval jsem nějaký zranění... a porád dobrý, medvědi padali, tak jsem za hřbitovem v Doubkově udělal osudový chybný krok do další lokace, kde byly nějaký gorgony nebo co, který jsem nikdy neviděl, rohatý... sakra kdo mohl tušit, že uměj zkameňovat???
Byl bych schopnej utéct při nějakým zranění, ale do pekla, ono to plivne zkamenění a nazdar...
Není paradox, že když postava udělá tuhle zkušenost, reálnou, tak naopak o 3200 zkušeností přijde??? Grrrr....