XP - Podhodnocené či nadhodnocené NPC

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Prasokralik
Bůh

Re: XP - Podhodnocené či nadhodnocené NPC

Post by Prasokralik »

Hlenové jsou dva, malej a velkej, malej je slaboučkej, velkej má naopak imunitu na fyzické zranění a dává paralýzu podobně jako želatinová hrouda

doufám že jsem uvedením toho faktu na pravou míru zase někomu nepokazil hru
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo

Pain is temporary. Victory is forever.
Molly23
Ďábel

Post by Molly23 »

Nevím zda tu už zminovali lední medvědy, ale přijdou mi takový.... je za ně stejně xp jako za třeba za vlkodlaky (ty obyčejný) a přitom vlkodlak si u mě ani neškrtne zatímco lední medvěd mě i přes útok v obraně pěkně roznese. Hodně se trefuje a za hodně a hodně vydrží. Díkes... zda oslabení nebo zvýšení XP, nebo nic s tím nedělání, to už nechám na vás
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Urlraen
Rytíř

Post by Urlraen »

Lokace: Zamořené tunely - východ nebo tak něco
Po úpravě jsou posílení zlobři, ale boss posílenej nebyl, takže boss je slabší než jeho přisluhovači. Nevim jestli to patří sem.
Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.

Hladový pes loví nejlíp.

Drowí mysl
Jeanes
Rytíř

Post by Jeanes »

Kyklopové po cestě k balorovi. Mluvím o těch co mají lepší zbraně a brnění. Jsou za ně srovnatelné exp jako například za goryly v prahvozdu. Ale tihle kyklopové mají ABéčka 44-46! Zdá se mi, že by to chtělo více exp
Bůh s náma a dobré pryč!

Čvachtana Mlaskalová: "S tou ctí si pochopitelně dělám pr***..."
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
Morfy
Nováček

Post by Morfy »

Zdravim,
u Ivory je hřbitov, v pravý kryptě je Alip kterýho nejde zranit fyzicky (trochu divný v low lokaci, ale to tu nechci řešit), naopak v prostřední kryptě jsou krysy, kostlivci, zombíci a ghůlové ... ve dvou se daj zabít pokud nemáte moc smůlu a jste mlátičky (oba na lvl 2), ale jsou za to zkušenosti tak 1-4 (což je i v nejlepšim případě méně než za jezevce), takže i kdybych byl klerik tak by tam nemělo cenu chodit.

prosím tedy o zvednutí exp za potvory v prostřední kryptě u Ivory, takhle je to nesmyslná lokace :( což je škoda
-darkvision-
Bůh

Post by -darkvision- »

Zdravicko.
Lokace: Sopka - doupě
Npc (boss): Margoxis (Wyrm)

Dřív z něj byl pevnej loot trofej + 30-34k za cennosti.

V dnešní době z něj je jen trofej + 10k za cennosti.
Zdá se mi ten boss cennově takto podhodnocen. Na to co vše umí.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
XŠevyX
Rytíř

Post by XŠevyX »

Zdravím... Lokace u Ivory v Hilských ruinách- trollí jeskyně. Tam mi příjde že za bosse je velmi málo expů na to , že má okolo sebe auru strachu a kolem sebe vždy nejméně jednoho šamana sesílajícího paralýzu. Za bosse je srdčíčko za 1k , to je sice fajn, ale to jen když se povede ho z něj vydolovat.. což na menším lvlu je docela problém. Já za něho měl na 4 lvlu okolo 60expů a to mi příjde dosti málo na to , jak je to obtížný dung a boss v něm. Za normální trolly v jeskyni jsou expy akorát ale šéfík mi příjde pod mírou. díky
=============
Seart
-darkvision-
Bůh

Post by -darkvision- »

Pískovcové doly - Por Zaris (dostal jsem 44xp)

Podle mě a vejka je podhodnocené.

(tento bossík má vyšší ab než bossík o pár lokací vedle, za kterého jsem dostal 758xp)
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Radim
Bůh

Post by Radim »

Hirefien Temný

XP za tohoto bosse 300-800 sou opravdu směšné,rozmezí lvl postav 23-27 co na něm byly.Dále trofej z něj se prodává za 76 tisíc.

Díky za zvážení a případnou úpravu
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Prastarý elementál kyseliny

Nevím jak XPově (já z něj na mém lvlu nemám nic), ale postrádá nejspíše imku na mysl, kterou má většina bossů, případně je nelogické, aby neměl alespoň imku na strach, jakožto elementál. A přitom se mi ho povedlo vyděsit spellem.

//Vím, že je to trošku OT, ale lepší topic jsem nenašel a nový se mi nechtěl zakládat
.
xxxMajkyxxx
Urozený

Post by xxxMajkyxxx »

Skilgamonova lebka za 75 mescu 43xp na 31.lvl prvni zabiti. Mam z toho pocit lehke podhodnocenosti :)
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
LDamian
DM Thalie

Post by LDamian »

Troglodyti v podtemnu. Na to, kolik je za ně expů jsou docela nároční, hlavně tím, že je tam kombinace střelců se zákeřnými, casterů házících rozptýlení a smrtící kouzla a docela slušných válečníků. Celkově navrhuji úpravu tak CR +1 až 2 všem nekouzlícím.

Naopak spórám u mykanoidů by se vyplatilo dát víc těch kyselinových dechů, ať mají čím útočit i při delším boji, kdy se stíhají uléčit. Jinak moc pěkná a originální potvora.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
XŠevyX
Rytíř

Post by XŠevyX »

Černý les- Starý klepetnatec psychonik. Za jeho trofej je 23k a to rozdává smrťáky pohledem. Naproti třeba vůdci orků, který tam šachruje s kladívkem a sekyrkou, následně vám za jeho trofej hodí 22k. podle mě je zde podhodnocení.
=============
Seart
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

Ivory - prostřední krypta pro lowy:
Již zde bylo řešeno, jen připomenu a uvedu čísla, postava na 1 levlu bec ECL:
Krysa - 1 XP
Zombie - 1-2 XP
Kostlivec - 2-4 XP
(kostlivec mág, ghůl a ghast v tomto dungu po XP stránce OK)
V kryptě jsou navíc všechny truhly (sarkofágy, atd.) zdvojené - ne že by dvojnásobný loot vadil, ale chyba to je.

Připomenu ještě trollího vůdce za hilskýma ruinama - Xp sice v pořádku, ale trofej z něj nepadá automaticky. ( je nutné úspěšně stáhnout, což jak víme není jisté ani při 100% stahování)
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Aulus
Čestný člen týmu Thalie

Post by Aulus »

Bahnak wrote:Ivory - prostřední krypta pro lowy:
Již zde bylo řešeno, jen připomenu a uvedu čísla, postava na 1 levlu bec ECL:
Krysa - 1 XP
Zombie - 1-2 XP
Kostlivec - 2-4 XP
(kostlivec mág, ghůl a ghast v tomto dungu po XP stránce OK)
V kryptě jsou navíc všechny truhly (sarkofágy, atd.) zdvojené - ne že by dvojnásobný loot vadil, ale chyba to je.

Připomenu ještě trollího vůdce za hilskýma ruinama - Xp sice v pořádku, ale trofej z něj nepadá automaticky. ( je nutné úspěšně stáhnout, což jak víme není jisté ani při 100% stahování)
Možná zapomínám na nějakou úpravu, ale já měl za krysy na prvním levelu 7 expů.
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Locked